Menu

Bilstol Eclipse Flame Red


Pris 1399 kr
Fri frakt
Alle priser er inkludert moms

Varianter

Husk
  Tilgjengelig
  Leveringstid: Ca 3-5 virkedager
  Produktbeskrivelse

  Art. nr.: A234818

  Britax Römer Bilstol Eclipse Flame Red

  Gruppe 1, 9-18 kg, fra 9 måneder til 4 år

  Den strømlinjeformede Eclipse er den ideelle løsningen for biler med begrenset plass, med en lett kjerne og en smal base Den er til og med sertifisert av TÜV til å brukes om bord på fly. Kompakt bygget betyr ikke at vi har inngått kompromisser på sikkerheten. Barnet er beskyttet mot side-og frontkollisjoner med den siste teknologien.

  Sertifisert med 2-punkt selen
  Så mye er sikkert: Eclipse er en av svært få barnebilstoler som kan brukes med 2-punktselen i bilen. Det gjør setet mer fleksibelt til montering i biler. Det gjør også at du kan sikre barnet ditt i midtsetet bak, så det er enda bedre beskyttet mot sidestøt.

  Alt klart!
  Har du planlagt å reise med fly? Da er Eclipse perfekt for deg. Den har et flytrafikksett som kan kjøpes separat, som gjør at den kan brukes om bord på fly. Dermed er barnet ditt like godt plassert i luften som i bilen. Barnet beskyttes som i en kokong med de polstrede sidene og 5-punktselen. Det er noe helt annet enn det enslige beltet voksne bruker på fly.

  Produktegenskaper:

  Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
  Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

  Avtagbare setetrekk
  Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

  Dype, myke, og polstret sideputer
  Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

  Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
  Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

  5-punktssele
  I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

  Spesiell skulderpolstring
  I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

  Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Monteres med bilens 3-punktsele eller 2-punktsele
  • Installasjon: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 64 x 45 x 57 cm
  • Vekt: 7 kg
  Produktvideo
  ECLIPSE - Einbau des Sitzes
  Ovenpå