Menu

Breezy Donkey 2 solkalesje med luftevindu ...


Pris 960 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Alle priser er inkludert moms

Husk
  Tilgjengelig
  Leveringstid: Ca 3-5 virkedager
  Produktbeskrivelse

  Art. nr.: A248920

  bugaboo Breezy Donkey 2 solkalesje med luftevindu Limited Edition Collection Stellar

  bugaboo Stellar Kolleksjon - Denne kalesjen er i limited utgaven Stellar i mørkegrå med logo og glidelåser med reflex, perfekt for foreldre som går turer etter solnedgang.

  Bugaboo Breezy sommerkalesje er en innovativ kalesje med innfelte nettingpartier i mesh-materiale for gjennomstrømming av luft. Kalesje som kan forlenges ved å åpne en glidelås og den dekker da over nesten hele vognen. Bugaboo Breezy gir barnet ditt ekstra ventilasjon på varme dager. Stoffet som er brukt reflekterer solstrålene og gir en beskyttelse mot solen på SPF 50+ samtidig som den tynne nettingen lar en sval bris slippe i gjennom. Innebygd refleksmateriale for optimal synlighet i mørket. Bugaboo Breezy kalesjen har en tynn mesh som lar den svale brisen trenge inn og en integrert solbeskyttelse som gir ekstra skygge. Den multifunsjonelle Bugaboo solkalesjen med luftevindu gir solbeskyttesle, beskytter fra fra topp til tå mot insekter og sørger for ekstra lufting på varme og solrike dager.

  Det slitesterke materialet er vann- og oljeavvisende og har med unntak av luftevinduene en UV beskyttende faktor 50+, mens den fine vevnettingen slipper inn en kjørlig bris.

  For å øke luftgjennomstrømmingen enda mer og få enkel tilgang til barnet kan du åpne glidelåsvinduet. I tillegg kan solkalesjen posisjoneres slik at den alltid garanterer optimal solbeskyttelse.

  Den integrerte solskjermen gir ekstra skygge ved behov.

  Produktdetaljer:
  • Beskytter ditt barn: Solkalesjen med luftevinduer gir en solstrålebeskyttelse på 50+ og er med unntak av vevnettingen vannavvisende.
  • Solkalesje som kan utvides: Åpnes enkelt med glidelås for ekstra beskyttelse og optimal lufting.
  • Den multifunsjonelle solkalesjen gir solbeskyttesle, beskytter fra fra topp til tå mot insekter og sørger for ekstra lufting på varme og solrike dager.
  • Glidelåsvindu for enkel tilgang og optimal lufting
  • Gir solbeskyttelse og skygge
  • For alle barnevognmodeller med passende versjon
  • Uten kalesjestenger og -klammer
  Ovenpå