Lascal Kiddy Guard avant dørgitter, hvit
Pris
1854 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A258358

EAN: 7330863210210

Lascal Kiddy Guard avant dørgitter, hvit

KiddyGuard™ Avant er laget for lett montering på stein-, betong-, eller trevegger. Ettersom den bruker et rullesystem tar den lite plass når den ikke er i bruk. Den trinnløst uttrekkbare skilleveggen er laget av et sterkt syntetisk materiale uten stretch. Barna kan ikke skade seg på det, hender og fingre setter seg ikke vast, og det er veldig vanskelig å klatre på.

Produktdetaljer:
  • Stabilt dørgitter som kan trekkes ut.
  • For dør- og trappeåpninger opp til 120 cm
  • Enkel betjening: Kan brukes med bare en hånd
  • For bruk til barnet er omtrent 2 år
Tekniske detaljer:
  • Høyde: 89,6 cm
  • Kan trekkes ut til 120 cm bredde
  • Montering: Monteres i døråpningen, foran døråpningen, på veggen foran inngangen til trappen eller på gelenderet (siste alternativ krever tilleggsutstyr som kan kjøpes separat).
  • KiddyGuard avant holder standarden EN 1930:2000
Utstyr og tilbehør:
  • Behagelig bruk med en hånd
  • Barnesikker mekanisme
Låses både åpen og lukket:

KiddyGuard™ Avant låser seg, enten den er åpen eller lukket, så barna ikke kan bruke den som leke.

Tidsbasert lås:

For å gjøre bruken enklest mulig har KiddyGuard™ Avant en tidsbestemt låsemekanisme. Denne mekanismen går ut på å trykke og dreie en mekanisme på låsen. Trykk og drei knappen opp til 290° for å åpne eller lukke grinden. Mer dreining = lenger tid før grinden går i lås. Den låser seg automatisk når knappen når utgangsposisjon.

Manuell regulering:

Til når du trenger mer tid. Dreies knappen mer enn 290° går ikke døren i lås automatisk, uansett tid. For å låse må man dreie knappen mot klokka tilbake til utgangsposisjon.

Enkel montering

Passer til åpninger opp til 120 cm. Monteringsmateriale til tre- murstein- eller betongvegg er inkludert. Du trenger følgende verktøy: Skrujern, bor og målebånd

Annen informasjon:

Lascal Kiddy Guard avant er ment til å beskytte utsatte punkter i hjemmet hvor barn kan skade seg. Dør/ og trappegitter er uvurdelige i husholdninger der det bor barn.

Enkel, funksjonell montering:

Monteres i åpninger opp til 120 cm. Den fungerer som en rullegardin, og tar opp minimalt med plass. Den kan rulles ut trinnløst med en hånd, og rulles sammen like enkelt. Rammen består av tynt metall. Stoffet strekker seg ikke, og det er liten skaderisiko ved bruk av denne grinden. En innebygget barnesikring sikrer automatisk lås på 15 sekunder. Ved behov kan du også styre låsen manuelt.

En diskret sikkerhetsløsning:

Fleksibelt gitter med mange monteringsmuligheter. Den kan monteres på tre, mur og betong. Monteres i døråpningen eller på veggen foran døråpningen. Samtidig som den kan passe toppen eller bunnen av trappen, og den kan festes på gelenderet. For ekstra feste på gelenderet må en ha separat tilgjengelig tilbehør. Trappegitteret er totalt 89,6 cm høyt. Det gjør at de små vil ha problemer med å se over, eller klatre over grinden.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Lascal Kiddy Guard avant dørgitter, hvit
4.5
125 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 81
 
4 stjerner
| 30
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Lascal Kiddy Guard avant dørgitter, hvit
Lascal Kiddy Guard avant dørgitter, hvit
1854 kr