Menu

by evomove midtsøyle valnøtt med valnøttkj...


Pris 1299 kr
Fri frakt
Alle priser er inkludert moms

Varianter

Husk
  Tilgjengelig
  Leveringstid: Ca 3-5 virkedager
  Produktbeskrivelse

  Art. nr.: A221630

  nomi by evomove midtsøyle valnøtt med valnøttkjerne natur oljet

  Enkel montering på egenhånd

  Midtsøyle for Nomi høystolen: Med denne søylen velger du grunnlaget for høystolen din. Nå mangler bare de passende plastelementene.

  Søylen gir stolen stabilitet og fleksibilitet. Den spesielle formen garanterer at setehøyden og sittedybden alltid harmonerer. Søylen består av FSC-sertifisert tre som gjør stolen høyest mulig fasthet og fleksibilitet. Når du justerer høyden på setet og fotstøtten etter barnets størrelse, og tilpasser bordhøyden, vil den spesielle formen tilpasse sittedybden automatisk.

  Midtsøylen er et naturprodukt. Hver eneste ser unik med sitt mønster og sin karakter, avhengig av alder, vekst og hvor treet kommer fra. Det vil si at man må ha forståelse for forskjell i utseende på høystolene. Dette kan for eksempel bero på nyanseforskjeller i fargen og glansen i treet. Søylen er satt sammen av flere tresorter med forskjellige farger. Disse gir bare optisk forskjell. Holdbarhet og funksjon er identisk for alle varianter. Basic-utføring: Kjerne av formet bøkfinér, for- og bakside av hvit oljet eikefinér

  OBS:
  Avbildede plastdeler er ikke med i leveringen.
  Produktvideo
  Nomi
  Anmeldelser (1)
  nomi by evomove midtsøyle valnøtt med valnøttkjerne natur oljet

  Ovenpå