15% på leker i OUTLET 🏈
15% på leker i OUTLET 🏈
Kopier rabattkoden:
15SLE5062
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent koden her
Filibabba  Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå
Bærekraftig -44%

Filibabba Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå


Variant:
  • Filibabba  Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Broderi, Frappé
  • Filibabba  Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå

1372 kr
Pris
769 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
603 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A382681

EAN: 5712804026852

Filibabba Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 0 måneder
  • FILIBABBA jobber utrettelig for å gjøre produktene sine enda bedre, og som det første selskapet som tilbyr et babynest på det danske markedet, er de mer enn glade for å ønske andre generasjon av deres babynest velkommen til familien.
  • Med trekket i brodert GOTS-sertifisert økologisk bomullssatin og mange sofistikerte detaljer er det nye babynestet like vakkert som det er funksjonelt.
  • Akkurat som storebrødrene og søstrene er det nye babynestet ledningsfritt design t, slik at den lille kan ligge så trygt som mulig.
  • Den nye, koselige madrassen er spesielt skånsom mot babyens sarte hud takket være det lette GOTS-sertifiserte økologiske bomullsstoffet med en bakside av ekstremt pustende Airmesh Inlay
  • Og fordi den faste skummadrassen er sydd til sidepanelene, gir den enda mer stabilitet og et større liggeområde
  • En skjult glidelås på undersiden av babynestet sørger for at du raskt og enkelt kan ta madrassen ut og inn igjen, slik at du kan vaske nestet ved behov.
  • Sammen med de ekstra pustende Inlay sidepanelene gir madrassen utmerket luftsirkulasjon i babynestet, noe som er spesielt behagelig for "varme" babyer.
  • Som en spesiell funksjon er hodedelen av madrassen litt hevet, noe som gir en veldig behagelig liggeposisjon og kan hjelpe babyer med forkjølelse og alvorlig refluks til å roe seg ned.
  • Babynestet er brodert med det nye Cool Summer -mønsteret for en enda mer luksuriøs følelse. Cool Summer samler alle de fantastiske iskremkreasjonene og minner deg om det beste familieritualet fra hver sommerferie i barndommen din: kveldsturen til iskremkiosken hver kveld.
Dimensjoner og vekt:
  • Mål når montert (lengde x bredde x høyde): 89 x 56 x 12 cm.
Materiale og pleie:
  • Materiale: 100 % økologisk bomull, fyll og madrass: 100 % polyester og kaldpresset skum, GOTS-sertifisert økologisk bomullssatin.
Advarsler og sikkerhetsinstruksjoner:
    OBS: Viktig ved bruk av babynestet: Sørg alltid for at babynestet er plassert på et flatt underlag. La aldri babyen være uten tilsyn.

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Våre toppselgere

Filibabba  Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå
Filibabba Baby Nest 2nd Generation - Cool Summer Broderi - Pearl Blå
1372 kr
769 kr